01

Nábor

Chcete se stát pražským strážníkem? Tady najdete všechny potřebné informace.

05

Najdi svého strážníka / vozidlo

Zde můžete najít Vašeho okrskáře, nebo zjitit, zda bylo Vaše vozidlo odtaženo

02

Tiskové zprávy

Přehled tiskových zpráv

06

Změna termínu projednání přestupku

Zde si můžete přeobjednat termín pro projednání přestupku.

03

Pražský strážník

Aktuální číslo a archiv časopisu Pražský strážník

04

Pohledávky

Byla Vám uložena pokuta tzv. na „složenku“ a nejste si jisti, zda jste pokutu v řádném termínu zaplatili?

Den s Městskou policií 21. 5. 2022 - Žluté lázně

Strážníci v Praze slaví 30 let

Letos je to třicet let, co můžete potkávat pražské strážníky v ulicích metropole a třicítka je číslo, které si oslavu rozhodně zaslouží. Proto si Vás dovolujeme pozvat na akci, kterou si užijete hlavně Vy.

Přijďte za námi v sobotu 21. května do Žlutých lázní na Den s městskou policií. Připravili jsme pro Vás a Vaše děti bohatý program.  Uvidíte ukázky výcviku služebních psů a koní, budete se moci projet po Vltavě na služební lodi, můžete si otestovat svoje znalosti z dopravní výchovy a děti si odnést domů i řidičský průkaz. Na simulátoru nárazu Vám ukážeme, jak to vypadá při dopravní nehodě. Připravili jsme také velké množství soutěží, vyzkoušet můžete lezeckou stěnu, bungee running, projít se na chůdách a děti si mohou obličej ozdobit malováním.

To ale pořád není všechno …

Bavit se je fajn, ale dobrý pocit z toho, že někomu pomohu, také stojí za to. Proto budete moci během akce posílit řady dárců kostní dřeně. Jízdou na rotopedu společně s námi a Nadací ČEZ vyrobíme elektřinu, která bude převedena na finance a pomůže znevýhodněným dětem. Šeky s finanční částkou předáme na konci akce organizacím Hornomlýnská, o.p.s. - Centrum sociálních služeb a Kdo jsme - Čtyřlístek dětem.

Celý den nám budou  příjemně vyhrávat „Legendy se vrací“ a „Dixiband Městské policie“.

Akce bude probíhat od 10:00 do 18:00 hodin.

Těšíme se na Vás.

Program: Dixiband Městské policie / Pískomil se vrací / David BOSH / Legendy se vrací / simulátor nárazu / soutěže pro děti / malování na obličej / fotokoutek / ukázky práce psovodů / jízdy na služební lodi / ukázka výcviku služebních koní / lezecká stěna / ukázky práce našich partnerů a další ...

Odkaz na FB události: https://bit.ly/3shPg46

Mapa obvodních ředitelství Městské policie hl. m. Prahy